Teknik - Hvordan kan det lade sig gøre?

- lav vægt (Home Trainer)
- lynhurtig kalibrering (alle systemer) og
- imponerende opdateringshastigheder (alle systemer)

Teknologien bag DigiCorpus løsninger tager afsæt i bl.a. forskning fra Københavns Universitet, udført af to af selskabets stiftere Jon Sporring og Kim Steenstrup Pedersen samt deres team af PhD-studerende, indenfor områderne Computer Vision, Bio-Imaging samt Digital Signal Processing (DSP).

DigiCorpus anvender standardkomponenter på ikke-kritiske steder og egenudviklede softwarekomponenter i de kritiske dele af systemt. Det er baggrunden for den enkle og intuitive anvendelse af vores systemer og interaktionen med disse. Endvidere for at vore systemet er kendetegnet ved lav vægt (Home Trainer) samt lynhurtig kalibrering af kamera og impoenrende opdateringshastigheder.

Dermed er vi ikke begrænsede af funktionalitet fra standardsystemer eller af komponenter, der måtte stamme fra computerspil eller lignende og vi baserer os ikke på hardwareplatforme fra kontorcomputere, der har begrænset funktionalitet og holdbarhed i forhold til de krav, der stilles indenfor klinisk anvendelse, fysioterapeutisk genoptræning og rehabilitering samt i forhold til træning og udvikling af atleter.

For at sikre absolut topkvalitet, gennemføres løbende pilotstudier/ kliniske tests af vore produkter. 

Nedenfor har vi indsat links til et lille udvalg af videnskabelige artikler, der kan have interesse for kunder eller andre der måtte ønske indblik i det tekniske fundament for vores løsninger:

 

"Overview article - Jon Sporring, Kim Steenstrup Pedersen - The 3D Home Rehab", Department of Computer Science, Copenhagen University

 

PhD Thesis - Soeren Hauberg - "Spatial Models of Human Motion" - Department of Computer Science, Copenhagen University

 

PhD Thesis - Morten Pol Engell-Noerregaard - "Interactive Modelling and Simulation of Human Motion" - Department of Computer Science, Copenhagen University

 

 

Kontakt

  • Digicorpus ApS
  • Fruebjergvej 3
  • 2100 København Ø
  •  
  • Mail: cls@digicorpus.dk
  • Tel: +45 2260 0010
  •  
  • CVR: 34488894

Copyright © 2018 by DigiCorpus ApS